6.02.2013

It's called being fabulouuus


Ihana kesä. Ja loma. Mutta. Mullapa on jäätävä nuha ja pään särky. okei.
Huomenna alkaa mun ruotsin tunnit TSYK:ssa, tätä  ihanuutta kestää kahden ja puolen viikon ajan joka iltapäivä. + uskonnon opinnot verkkokurssikaavalla, nam. Alotan kans jakamaan lehtiä ja mainoksia kaks kertaa viikossa, jostä nyt saa jotain rahaa.

Tänään julkastiin viime jakson numerotkin wilmassa, yllättävästi sain siitä itsenäisesti suoritetusta liikan kurssista kasin! Ja sain enkusta 7, vaikka kokeesta tuli 6+??? KIITOSTA VAAN. Oikeesti mun pää hajoo, en tajua mistä tää flunssa tuli yhtäkkiä. Pää on täynnä räkää ja kurkku tuntuu ärsyttävän karheelta, yyh.
Ainiin katoin eilen tylsyydessä random videoita youtubesta, mm. Aasi, Morso ja Mouru. ahahaha, traumaattiset lastenohjelmat on aina kiva. Eksyin kans uuteen youtubers-paritukseen, kattokaa ihmeessä!!Ja mainostuslinjalla jatkuu, sillä kannattaa kuunnella Ghost B.C.:n uus levy, tai ainakin muutama biisi siitä. ;--)Ette tajua, miten oon rakastunut tohon Monstrance Clocks:iin, wöööw. En siis millään tavoin ole saatananpalvoja, mutta toi musa iskee tosi lujaa. Ihastuin silloin vuosi takaperin tohon bändiin, ja eka levy on ihan huippu, mutta toi uusi on jotenkin ihan tajuton. Melkein olis huvittanut lähtee Hartwalliin kattomaan Ghostia, lämmitelijänä Iron Maidenille, mutta ihan Ghostin ittensä takia. :---D 

(jee kyseinen töherrys tehty viime vuoden elokuussa (Y)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti