4.02.2014

'I’ve always loved the idea of not being what people expect me to be'

Vaaleita värejä, isoja ikkunoita ja sänkyjä ja korkeita huoneita tykkäisin omassa kämpässäkin nähtävän joskus. Sellanen melko yksinkertainen sisustus, ei mitään ylimääräistä mut kuitenkin kotoisa ja lämminhenkinen, you know. 

"Oon nähny miten ihmiset ravaa
Saa ahaa-elämyksiä ja tuhlaa vedätykseen rahaa
Tee töitä, osta, kuluta, kuole
Systeemi läpimätä, mut ulkokuori tuore"


Omaa kuvamateriaalia ei ole juuri kertynyt koska eipä ole mitään mainittavaa tapahtunutkaan. Odottelen lähinnä toukokuuta, koska sen pitäisi olla tapahtumarikkaampi. Tosin ne conit joihin olisi suunnitelmana osallistua, joo, pitäisi ehkä aloittaa väsäämään cosseja niihin. Saatan aloittaakin tässä nyt kun aika on ainoa asia jota oikeesti on. Harmi vaan, että cossit vaatii rahaakin, tai ainakin ne mitä itse olen suunnitellut tekeväni. Töistä joihin olen hakenut on tullut vaan parista kieltävä vastaus ja muista ei mitään, että aika huolestuttavalta näyttää sekin asia. 
Aloitin katsomaan Walking Deadia Netflixsta ja American Horror Storysta aloitin jo toisen kauden. Hitsi että ne on molemmat koukuttavia sarjoja. Viikonloppuna voisi mennä kyttäämään taas yhden semiuutuuden leffaan. Pääsykokeisiin en ole aloittanut lukemaan syystä että. Nosiis se kielentutkimisen kirja on varauksessa kirjastossa, että odottelen milloin sen saisin. Uutena se meinaa maksaisi huimat 47 euroa...
Voisi teitty kertailla enkun ja espanjan kielioppia sitä odotellessa. 
Oon löytänyt takaisin tien suomalaisen räpin maailmaan, jotenkin parhaita sanoituksia oikeesti. 

"ystävyytemme oli kuin yks sielu kahdessa ruumiissa
yks alku, yks loppu, pitää jaksaa valvoo

kakskymppisenä ei oo vielä nähny maailmastakaan paljoo"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti