4.25.2014

*happy late-easter or sth*


Pääsiäinen oli ja meni, oon myöhäisenä laittamassa näitäkin kuvia. Aika perus pääsiäinen tuli vietettyä mämmiä ja suklaamunia syöden. Muutamia oksia saatiin lapsilta ja muutamia keräsin itse omaan huoneeseen :--D. Käytiin sukuloimassakin, ja saatiin tosi hyvää maidotonta kääretorttua ja pullia, sekä mummon luona mansikkamustikkapiirakkaa ja valkosuklaajuustokakkua. Kivointa oli lämmin ilma sunnuntaina tai maanantaina, ekaa kertaa auringonotto mahdollisuus takapihalla kera jäätelön. 
Postissa tuli kutsu yhteen valintakokeeseen, jota jään odottelemaan. Eniten varmaan jänskättää ne yksilöhaastattelut tai mitä ovatkaan, ja matikkaosuus kans kerta en ole kyseistä ainetta harjoittanut varmaan yli vuoteen. Ton kutsun lisäksi tuli joku vaalilappu, että jee olet 18 ja saat nyt äänestää Euroopan parlamenttivaaleissa. Ja tietenkään mulla ei ole mitään hajua ketä sinne lykkäisin äänelläni, ei ainakaan Räsästä se on varma :--D. 
Muuten oon lukenut yliopiston pääsykokeisiin hieman laiskalla vauhdilla, ruvennut pohtimaan/tekemään tulevia cosseja pariin toukokuiseen coniin, hurahtanut taas pienen tauon jälkeen animen maailmaan ja piirrellyt kaikkea ihmeellistä (ja ei niin ihmeellistä). Odotan kans vappua jolloin sais olla nätti ilma ja tottakai Sonisphereä noiden conien lisäksi. Ja ehkä mä hyvällä tuurilla (ja taidolla) saisin sen ajokortinkin ennen kesäloman alkamista (tai vähintääkin kesäkuun alussa).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti