5.13.2014

Cosvision 2014

 Kuvia cossikisasta, jossa tällä kertaa itsekin pääsin olemaan koko shown ajan
Junko Enoshima + Draco Malfoy!
Avatar + Tie Eldoradoon -leffoista aika makeita cosseja
Undertaker + Grell Kuroshitsujista + Prince Hans ja Anna Frozenista< 3
Sophie + Hauru Liikkuvasta Linnasta sekä oma cossini Kasvoton Henkien Kätkemästä!!
 Kaks suosikki cossiani Cosvisionista, Thranduil + AmazingPhil < 3
 Ja koska itse cossasin Dania sunnuntaina, niin piti tottakai saada kuva Philin kanssa, hihi.< 3
 Lisää kuvia omasta cossista selfieiden muodossa
 No en ostanut tämän enempää conista, lähinnä rahan puutteen takia + kaikki aika kallista + säästän rahaa tän viikonloppuseen Kikuun.

Aaaaa, olipas ihana coni! Ekana päivänä tosiaan cossasin Kasvotonta ja saihan se cossi aikalailla suosiota, niin kuin arvelinkin. Sunnuntaina cossasin yhtä parhainta youtuberia Dania, enkä tiennyt yhtään tunnistaisiko kukaan sitä cossia. Meinasin kuitenkin seota kun näin että joku cossas Philiä ja awww, ihanin cossi ikinä!

Suunnitelmana olis mennä Kikuunkin Danina koska ei mulla nyt ole mitään uutta cossia sinne tässä ajassa. Ens syksyn Traconiin oon jo kuitenkin aloittanut tekemään cosseja molemmille päiville; Junko Dangan Ronpasta ja Daryl Walking Deadista. Olis mahtavuutta jos olisi muitakin Walking Dead -cossaajia, mitä nyt kamu saattaa cossata Rickiä. 

Kävin kans perjantaina Matkailualan pääsykokeissa ja en oo ihan varma miten meni. Aloin oikeesti kiinnostumaan siitä alasta ja haluaisin kovasti aloittaa siellä ens syksyllä, mutta hakijoita kuulema 100 ja n. 18 otetaan sisään -EXCUSE YOU, miks niin vähän :'''(. Ja sitäpaitsi yksilöhaastattelussa se haastattelija kysys jotain multa ruotsiks ja sulkeuduin täysin, koska hei en ollut tyhmänä osannut varautua siihen että mun pitäis puhua ruotsia siellä. Unohdin jokasen sanan ruostiks mitä koskaan oon osannut hahah. Onneks sentään enkkua osasin söpertää hienosti sille. Olihan se muutenkin jännää heittää hienoja vastauskia lonkalta, kuten mikä on Turun paras nähtväyys ja miksi. Oon muutenkin stressanut noista jatko-opiskeluista koska yliopiston pääsykoekirja pitäisi palauttaa kirjastoon enkä ole lukenut sitä loppuun ja se mitä olen lukenut en ole ymmärtänyt puoliakaan. AMK:sta taas ei ole vieläkään tullut pääsykoekutsua ja saakeli, miksei?? Kai sitä jotain kuitenkin aina keksii jos ei nyt pääse noihin kouluihin, mihin tuli haettua. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti