5.20.2014

'Tähtihetkeni mä kirjasin, mokatkin mut harvemmin'

 Oli yks päivä kauhee halu kuvata jotain paremmalla kameralla kun kännykällä, joten ofc syöksyin metikköön kuvaamaan valkovuokkoja. En mä tiedä mitä muutakaan sitä kuvailisi kun luontoa ja keväisin on parhaat mahdollisuudet siihen ^__^.
 Pinssejä yritin tunkea pariin takkiin koristukseksi, kun niitä on kertynyt laatikoihin ~

Yritin kuvata itselleni uutta kuvaa muun muassa facebookiin, koska kai sitä pitäisi vähän väliä päivittää, vaikka ei kai mun naama niin kauheesti muutu parissa komessa kuukaudessa haha. Oon kans addiktoitunut japsikulttuuriin (jos sitä nyt voi siksi kutsua). Animesta on vielä vaikka ja kuinka monta jaksoa kesken muutamastakin sarjasta. Studio Ghiblin leffat taas on rakkaus sekä Hayao Miyazaki, ja löysinkin kirjaston hyllyltä jotakin katsottavaa. Ja kyllä, vihdoin pääsin itsekin lukemaan DeathNotea, vaikka se on ollut pinnalla jo ties kuinka pitkään. Taidan olla koukussa siihenkin, vaikka vasta ekaa kirjaa pian lopettelen. Taidan kans alkaa katsoa Attack On Titania, koska niin moni on kehunut sitä, ja se vaikuttaa parin klipin perusteella aika makeelta. 
JA VIHDOIN sain luettua The Fault In Our Stars:n, en tajua miksi siinäkin on mennyt ikuisuus, mutta tykkäsin! En jaksa odottaa, että leffa tulis pihalle siitä, näyttelijät ainakin vaikuttaa just oikeilta päärooleihin.


ps. Kikuconissakin tuli käväistyä lauantaina, ja oli tosi muksaa, vakka rahaa ei ollut pahemmin tuhlattavissa myyntikojuissa. Katsottiin vähän aikaa melko jännältä vaikuttavaa miekkailua ja tehtiin pari pinssiä työpajassa. 
Sunnuntaina piti kans mennä, mutta päädyin sitten treenaamaan iskän kanssa parkkeeraamista etu-jatakaperin. Iskän mahtavista ohjeistuksista huolimatta en läpäissyt inssiä ekalla kerralla :'( eikä se nyt parkkeerauksiin jäänyt suinkaan, vaan enemmänkin kevyen liikenteen huomion ottamisen puutteeseen ja satunnaiseen tilannenopeuden arvioimisen puutteeseen. Oli kans hämärää, kun se tutkinnonvastaanottaja sanoi et voisin jättää ajo-open jonkun pubin pihalle auton takaa pois. Mun piti nousta autostakin silleen "leikisti" avaamaan sille ovi ja sit vaan seisoin tyhmänä pari sekuntia siinä auton ulkopuolella silleen nolona, et oliks se vitsi vai mitä, ei se edes liittynyt siihen ajokokeeseen, mitä saatanaa oikeasti. 

pps. jooniin, nyt se on varmaa että musta tulee ylioppilas! ihan kivat arvosanatkin vaikka ärsyttää pikkasen kun äikästä jäi 3 pistettä vajaaks E:stä ja enkusta 4 pistettä vajaaksi M:stä :((( mut hei sain siitä enkun YO- esseestä joku 82/99 pistettä ja en oo koskaan saanut niin hyvin! Ja ruotsista C nipinnapin, johon en vois olla yllättyneempi tietäen mun ruotsin taidot meinaa. Siis oikeasti, välillä tuntuu etten edes osaa puhua ruotsia, ja silti kirjotan siitä C:n, WAT :---D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti