4.16.2014

'Don’t ask me what’s new because nothing ever happens to me'


Kuvia joiltain ajoilta. Hulluilta päiviltä ostin vitamiinivesijutskaa punaisen greipin ja vihreän omenan makuisena. Voisin jatkossakin ostella sitä, vaikka en sitten tiedä mitä se maksaisi normaalihintaisena. Ostin myös kahvijuoman, meikinpoistoainetta ja legginsit, eli eipä mitään ihmeyksiä.
Eilen kävin koluamassa läheistä kirpparia ja löysin vihdoin ja viimein kivat farkkusortsit. Vaikka oon aikaisemmin yrittänyt itse leikellä vanhoista farkuista kivoja sorteja, ei ne ole onnistuneet toivomallani tavalla. Ihanaa että löytyi kuitenkin oman kokoiset sortsit vaan kahdella eurolla. Kirppistely on tosi jees!

Kesätöistä ei ole pahemmin kuulunut mitään, mitä nyt joku nainen soitti jostain hakemastani paikasta että ei tärpännyt tällä kertaa. Arvostan kuitenkin, että soitti. Joku random nainen soitti kans eilen, että lapset oli löytäneet mun lompakon, joka varastettiin joskus vuosi sitten kai. Oli aika hämmentävää että se löytyi näin pitkän ajan jälkeen jostain random paikasta vieläpä. Saatan kuitenkin hakea sen poliisiasemalta tän viikon aikana, kerta se nainen sen sinne sanoi kiikuttavansa. Saanpahan vanhat henkkarit ja mitä muuta siellä enää on jäljellä takaisin.
Autokouluilukin menee ihan mukavasti, teoriakokeeta pääsin nipinnapin läpi ja ajotuntejakaan ei montaa ole. Seuraava tosin siirtyy toukokuun puolelle, koska ope sairastui. Ei oikeastaan mitään kiirettä saada korttia, mut olishan se ihan kiva mahdollisimman pian saada käteen. :---)

Uusia tv-sarja ihastuksiakin on kertynyt viime aikoina: Sherlock, Walking Dean ja American Horror Story. Oon aika myöhäinen fanittaja, kerta noi on olleet pinnalla jo jonkin aikaa tässä, mutta väliäkö sillä.
Löysin kans jotenkin tieni japanilaiseen metallimusiikkiin ja onpas se hämmentävän hyvää. K-poppiakin yritin kuunnella ekaa kertaa elämässäni, mutta paria biisiä lukuunottamatta se ei oikeen napannut. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti