6.09.2013

Into Darkness (and beyond?)

Käytiin tosiaan kattomassa toi Star Trek Into Darkness, mahtavuutta!


Leffasta tullessa olinkin saanut kaverilta aika hätkähdyttävän tekstarin, pelästyin kivasti ja oon vähän vieläkin silleen mitä mitä, ja vähän pisti olotilan matalaks. 
No juu, eiköhän tää tästä taas, toivotaan. 

Tää vuosi on muuten hitonmoinen leffojen kannalta. Tässä parit must see -tulokkaat:

Noi nyt ainakin, sekä tietenkin Hobitin kakkososa! Oon eniten innoissani tosta Thor-leffasta, mygood koska Iron Man kolmonenkin oli liian hyvä ja toi vaan vaikuttaa liian mahtavuudelta, The Avengersilla ei tietenkään ole mitään osuutta asiaan, mnjoo.

Ehkä musta after all tuleekin jonkin sortin nörtti XD lasit vielä, niin se on menoa, vai kuinka? Välillä kyl oikeesti tuntuu et mun kaukonäköni pettää, esimerkiks nuilla ruottin tunneilla kun yritän kattella taululta, niin pitää hetken aikaa oikeesti vaan tuijottaa sitä että katse tarkentuisi sinne, scary shit, mut onneks lasit sopii mulle semikivasti, niin en sinänsä oo skitsoomassa tostakaan :--D ja mä nyt kai muutenkin istun aika takana siellä ja se teksti osaa olla melko pientä, ehkä sekin vaikuttaa, tiedä sitä sitten. 

3 kommenttia :

 1. no toi minkä nyt keksin on sosionomi. muita mitä oon vakavammin miettiny on teologi ja kirjastonhoitaja. kuvataitelijan koulutusta mietin kans pitkään mut nyt oon tullu siihen tulokseen et en haluu siitä ammattia.
  mitä sulla on ollu vaihtoehtoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. eläinlääkis kuulostaa kivalta! ja jooo kaikki kieliin liittyvä kiehtoo muakin mut en haluu opettajaks, kääntäjäks, tutkijaks tai tulkiks ni se on aika selvä peli :D
  mullon viel kaks, tuntuu kyl et ois pitäny jo tietää ku tuli lukioon koska valinnat rajaa joitain aloja kokonaan pois.... mut kyl meille viel nää selvii, huominen pitää huolen itestään :)

  VastaaPoista