6.29.2013

That night was on fire!


Eilisen otoksia. Odoteltiin siinä joku kolmisen tuntia Reckless Lovea pyörien keskustassa ja myöhemmin tuolla jokirannassa. Tuli kuvailtua tylsyyteen taas liikaa kaikkea turhaa, mutta joo. 


Liian tylsä festari, koska esiintyjät ihan persiistä. Paitsi RL. Huomatkaa ylläolevasta kuvasta tää väenpaljous :D
No joo, jätkät oli olleet Rock the Beachissa tätä ennen, ja tulivat sieltä just klo 22.45. Ois muuten ollut liian mahtia päästä tonne Rock the Beachiin muttamutta aika kallistahan se olis ollut vaan muutamien bändien takia. 


Keikka oli muuten aika erikoinen, haha. Hessun ittensä sanojen mukaan "tää on varmaan sekavin keikka millä oon koskaan ollu".  Sen voin uskoa!

Jalle: "pitäis varmaan alkaa pitää jotain kirjaa" 
Olli: "ai sekavista keikoista?" 
Jalle: "eiku jos nyt tästä pidettäis" 
Se keikka ei mennyt yhtään niinkuin ois pitänyt, ei niillä ollut biisilistaa tai mitään ja Olli kyseli vähän väliä meiltä mitä halutaan kuulla. 
"Mitäs biisejä meil onkaan?" "En mää muista tän sanoja..."  ja samalla Hessu tulkkas kaiken turuksi ja veti ihanaa turkuläppää. 
Hessu: "mil puol jokkee me nyt ollaa?"
Jalle: "ooks sä varma et toi  on hyvää läppää?"


 Loisto musaa akkarina ja levotonta stand uppia by Recklessin pojat = ilta pelastettu. Jätkät veti 1h 15min keikan ja järkkärit hoputteli jo niitä lopettelemaan. Keikan jälkeen pikaiset meet&greetit, ja ollaan kaverin kanssa mitä ilmeisemmin liian kohteliaita, koska saatiin venata helvetisti et saatiin jonkun jätkän huomio. Monet kyseli miljoonaa nimmaria siihen ja tähän ja tuohon sekä kuvaa kaikkien kanssa ja turhia selityksiä siitä miten joku haluu pepen lasit ja blaablaa muistatko mut, no en muista. 
Ei siinä muuten mitään, mutta ne järkkärit hoputteli koko ajan et nyt pitäis saada paikka suljettua. No helvetti olisivat järkänneet sen niin et siin on joku jonosysteemi, yks nimmari ja yks kuva that's it. Ei tollanen muuten toimi aikarajoissa. 


 Huomasin vasta kuvan otettuani, että siinä oli joku randomtyttö. XD sain sit Ollin ja Jallen kattoon mun kameraan päin pilaten sen tytön yhteiskuvan, lol sori. Alemmassa kuvassa taas näytän viisaalta ja edustavalta, like always. Olin suoristanut tukanki mut ei kai se mitään pysy suorana. Kuukauden päästä uusiks @Tampere, kyllä kelpaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti