6.13.2013

 ostin paidan. pitää yrittää shoppailla muuallakin kun h&mssa.
mun kämänen kesätyöni(Y)
tiistaina oli lopputarkastus! omk sain noi sit muistoks öh.
yritin tuunata
miljoonannet nimmarit noiltakin, mut oh well.

JA Hobitin trailer tuli viimein< 3

En ehkä jaksa odottaa joulukuuhun.

Pitäis alottaa cospalyta, syyskuhun asti aikaa, mut lahjottakaa mulle ompelukone. Kuuntelin tänään väsyneenä kännykän radiosta äksien uuden biiin Don Juan, joka tuli siis Novalta, vaikka luulin et se tuli NRJlta ja kuuntelin koko ajan sitä, sit en jaksanu kuunnella niitten aamupoikien lässytystä niin selailin kanavia ja sit Novalta tuli tää biisi, ja olin et onks se tää? Ei se voi olla, ku se tulee NRJlta, mut toi kuulostaa kyl ihan Toron ääneltä. Toivon itteasias vähän et se ei olis ollut se:---D aika pop. pitäis kuulla se uudestaan ni voisin kertoa paremmin. 

Vois ehkä lukea ens tiistain ussan kokeeseen. Ainiin peeäs, must tuntuu et mun pikkuveli ajaa skootterilla johonki meiän taloyhtiön roskiksille tai johonki tohon lähelle kuitenki. Laiskuuden multihuipennus? 

2 kommenttia :

  1. Ihana paita<3 H&M'n vaatteet ei harmi vaan mahdu mun päälle ja vierastan valkosta D: Mut toi taatusti on hieno sun päällä <:

    VastaaPoista
  2. jee kiitti! c: no mäki vähän vierastan valkosta, ja ois siel ollu tällanen mustakin mut mulla on liikaa mustia vaatteita ni halusin vaihtelua :D

    VastaaPoista