6.26.2013

You only hate the road when you're missing home.

Myöhästynyt(kö) juhannuspostaus. Oh well ╮(─▽─)╭

Laivashoppailuja.
Ja muita maisema -ym. -turhuuskuvia laivalta.

Tää oli siitä hassu laivamatka, etten tuntenut sitä ahdistavaa tylsyyskuolemaa kertaakaan, vaan koko reissu meni kuin vilahtaen. Oli ilmeisesti niinkin hauskaa, että mentiin nukkumaan vasta puol neljän aikaan yöstä. Herätys oli ihanasti jo seittemältä, joten meikäläisten yöunet jäi melko vähään. Mua yritettiin iskeä sen samasen illan aikana kaks kertaa, eka kerta oli sillon ehkä kahden aikaan siellä mikälie tanssikerhossa kun jäin vahtimaan seurueemme 1-vuotiasta tytteliä, joka ihme kellä pystyi nukkumaan siinä metelissä. 
Mutta se ihana tunne kun päästiin Turkuun ja aah uuh- nukkumaan kotiin! Tai sitten ei, sillä mentiinkin jatkamaan iltaa samaisen tuttavaperheen luokse, josta saatiin seuraa laivalla. Ihan muksaa, vaikka ilta lähti tahmeasti liikkeelle, alkoi tunnit parien juomien jälkeen ja parin tunnin poreilun lomassa kulua pelottavan nopeasti. Pian kello olikin taas lähemmäs kolmea yöstä ja yksi sammunut enemmän. Onneks sain sen viikonlopun (juhannuksen) univelat kuitenkin kiinni sunnuntaina jotenkuten. 
Plaah, ehkä ensi vuonna jotain muuta, kuin laivailua toivottavasti. Ja ei kai sitä aina tarvitse edes tehdä mitään erikoista, vai?

Lopuksi hitaasti edistyväää cosplayta. Ruma ja extremely naisellinen Thranduil iskee, oletteko valmiita?? ᕦ(ò_óˇ)ᕤ

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti