5.31.2013

Vaikka aika kiitää, kyllä sitä vielä riittää


Hirveesti paljon kuvia otin tänään, tulee joskus lisääkin kun jaksan käydä niitä läpi vaan. Tänään oli jotenkin toodella kiva päivä. Kouluun tosin menin tuntia aiemmin kun olisi pitänyt, mutta eipä se nyt harmittanut pahemmin. Saatiin parit kokeet takaisin, matikka 7, yhteiskuntaoppi 8+, hissa 5½. Hissa kyl harmittaa, mutta kirjotin aiheen vierestä, siitä tuo huono numero. Voisin harkita korotuksia syksyllä.

Kokeiden palautusten jälkeen käytiin syömässä liian suolasta lasagnea, jonka jälkeen mentiin saliin tanssimaan. Koska me nyt vietetään viimeisiä päiviä Juhana Herttuassa, niin pidettiin hauskaakin. Oli kivannäköstä, kun  rehtori tanssii avojaloin liikkasalissa muiden opejen kanssa! Muutenkin ihan mahtia, kun opet osas pitää hauskaa meidän kanssa. Oli tosi loistot diskot ja hiukan haikeet jäähyväiset muutamalle opelle. Lopuksi napattiin juhiksen henki talteen, johon osallistui opet ja me oppilaat, käytännössä siis höngittiin ja puhallettiin sellaseen pieneen arkkuun. Päästiin Turkulaiseen (click). Juuh me ollaan vähän hassuja, mut sitä omaperäisyyttä tuleekin ikävä uudessa koulussa. Harmi menettää meidän liian paras kuvisope, joka muun muassa piirteli kirkkoveneitä klassikon opehuoneen ilmotustaululle!!! Ja menetetään kans liian mahtava ruotsinope sekä kaks parasta matikanopea :((

Nojoo, sen jälkeen oli piknikkiä koulun sisäpihalla, mut me mentiin kaverin kanssa RCM:n kahvilaan, joka  on muuten liian mainio kahvila. Sieltä pyöräiltiin ittemme jokirantaan istuskelemaan ja tällä kertaa onneks selvinpäivin. 
Viiden aikaan treffasin toisen kamulin ja mentiin hakemaan nimmarit RL:n pojilta sekä liput Turku Acoustic -festarille. Pojat olis esiintyneet Apollossakin tänäpä, mutta se ikärajotus on aina kiva juttu. Huomenna parit kokeet koulusta vielä, aika turhaa raahautua niiden takia vaan sinne, mutta juuh. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti