2.23.2014

I'm gonna go live in a forest, byeee

 photo IMG_0902_zps5106f727.jpg

En oo pitkään aikaan tehnyt mitään mainittavaa, kai. Perjantaina oli se ensimmäinen ajotunti, jota en ihmetyksekseni pahemmin edes jännittänyt. Ei ollut yhtä hermoja raastavaa kun sillon iskän kanssa. Ehkä se oli vaan se ekaeka kerta kun ajoin autoa, mikä siinä pelotti silloin. Sujui ihan mukavasti koko ajotunti, ope kehui mun vaihteiden oppimisesta nopeasti. Mitä nyt vähän ajoin kahdella kaistalla samanaikaisesti ja jotain muuta pientä, kuten katseen vaihtumista tiestä vaihteisiin ja siitä johtuvaa auton kiemurtelua tiellä, heh. Mut oli hauskaa, eikä se ajaminen olekaan mitään rakettitiedettä, vaatii vaan harjottelua :---). Sitten, kun saadaan vielä liikennesäännöt ja merkit haltuun, niin pääsen kunnolla asian ytimeen. 

Lukuloman suunnitelmat eli itse lukeminen on vähän jäänyt, mutta on sitä jonkun verran tullut ruotsin kielioppia päntättyä sekä vähän enkunkin. Löysin tumblrin ihmeellisestä maailmasta sivun, jolla voi kehittää enkun sanastoa ja samalla lahjottaa riisiä sitä tarvitseviin maihin - ihan söpöä, jos se nyt oikeesti toimii silleen. Tänään kävin lenkillä ja kuvailin taas vähän juttuja metsässä, niiiiiin parasta kun oli tosi keväinen ilma ja aurinko paitoi nätisti puihin ^__^. Näin kans vilauksen juoksevasta valkoisesta jänöstä, tuitui. Haluun mennä asumaan metsiin tällasella ajalla kun ei oo mitään hyönteisiä vielä siellä.

Olympialaisetkin loppuivat tänään ja meikän kiinnostus niitä kohtaan oli tosi kova. Vähän vilkuilin jäkistä laivalla baarissa, kirjastossa olevassa kisakatsomossa ja kahvilan telkkarista, kun ei ollut muutakaan kateltavaa. Enkä silti ymmärtänyt juuri mitään siitä. Oon enemmän keskittynyt musiikin kuluttamiseen spotifyssa, youtubereihin, piirtämiseen, kahvin juontiin ja jääteehen,  satunnaiseen kitaran rämpyttelyyn ja vierasielisen kirjallisuuden lukemiseen. Ajattelin tehdä itselleni joitain hyviä lounaita kivojen reseptien pohjalta seuraavan viikon päivinä, kun vietän ne yksin kotona muiden rehkiessä töissä ja koulussa. On kans kauheet suunnitelmat käydä läheisillä kirppareilla ja siivota vaatekaappeja. Toivottavasti sitä aikaa jää siihen pänttäämiseen kanssa. Ruotsista olis joku tenttikin vissiin keskiviikkona, ja tuun loistamaan siinä luultavasti yhtä hyvin kuin kuuntelussa, jossa vastaaminen muuttui arpapeliksi. 

Ei kai tässä oo mitään ihmeyksiä tapahtumassa mun elämässä lähiaikoina. Seuraavat suuret jutut, mitä nyt tulee mieleen on yhteishaku, YO-kokeet, ajokortin saaminen, kevään conit, Sonisphere ja mahdolliset työt. And so the life goes on -  let's make the most of it the way we can, I guess. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti