2.18.2014

"Alcohol is the push-up bra for personalities"

Kävin hakemassa mun lakin koululta ruotsin kuuntelupäivänä, vaikka se olisi pitänyt hakea jo viime syksynä.
Ostin tän Suomalaisesta ja se on ollut hyvää treeniä enkun ylppäreihin, ja olen nauttinut kovin tähän asti lukemastani. 
Vähän näkymää Tallinnan hotellihuoneemme ikkunasta kämäsellä laadulla.
Makoilin väsymyksessäni hotellihuoneemme "ikkunalaudalla" ja tylsistelin ottamalla selfieitä, meh.
Eväämme illalle.
 Ja osa Tallinna-ostoksistani, joista pari juttua meni kaverille tuliaisena. 

Jeps, nyt on selviydytty siitäkin reissusta. Enkä oikeastaan vieläkään oikein tiedä mitä hitsiä pitäisi sanoa koko matkasta. Oli melko lupaavaa, kun aamulla lähdimme busseilla Helsinkiin päin ja jotkut pojat olivat jo siinä yhdentoista aikoihin aamulla mukavassa kännissä, ja joku oksenteli darrassansa. No ei se ollut varmastikaan kuin heiltä itseltään pois. 
Venattiin pari kuolettavan tylsää tuntia ensin bussissa ja sitten laivalla. Tallinnassa käytiin ostamassa halpaa alkomaholia illaksi ja syötiin viihtyisässä pizzeriassa lähellä Vanhaa kaupunkia. Vedettiin aiemmin ostetut juotavat alta aikayksikön hotellihuoneessa, katsottiin telkkaria, huudatettiin musiikkia, tanssittiin, laulettiin ja hypittiin sängyllä, pelleiltiin, vaellettiin hotellin käytävillä, ...ja jotainmuutamistäenpuhukoska.  
En sentään nolannut itseäni missään ihmisten ilmoilla tai kadottanut mitään, eikä rahaakaan mennyt liikaa. 

Odotan kauhulla tän viikon perjantaista ajotuntia, koska käytiin tänään iskän kanssa treenaamassa ajamista hieman, ja ajoin siis ekaa kertaa ikinä autoa. Kylmä hiki virtasi ja jalat tärisi jonkun verran, en oo koskaan kuvitellut ajamisen voivan tuntua niin pelottavalta. Oikeastaan vain sen auton starttaaminen oli se pelottavin asia siinä, itse ajo sujui ihan kivasti ja ratin kanssa pelailukin oli aika yksinkertaista. Oli ihan kivaa, kun iskä neuvoi vieressä ja pystyi luottamaan siihen yms, mutta mitäköhän sitten kun on kyseessä vieras ihminen ja vieras auto. D: huiiii. Toivon, että ne autolla ajamisen salat aukeaa mullekin piakkoin, eikä tarvitse pelätä niin hirveesti jatkossa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti