2.03.2014

"Hang out with your plant friends, they need the attention"


Kävin sunnuntaina urheilemassa itseni purunradalle ja siitä jonnekin metsikköön kuvaamaan. Löysin sattumalta tollasen kivan paikan, josta näki kauppakeskus Myllyn, ja oli aika random :---D. Olis ollut ihan kiva jäädä sinne seikkailemaan pitemmäksikin aikaa, mut jotenkin alko käsiä paleltaa, vaikka olikin vaan se kaks astetta pakkasta. 
Viime viikko oli täynnä kokeita, jotka jäikin sit lukion viimeisiksi kurssikokeiksi. Perjantaina jutustelin bussimatkan yhen tyypin kanssa, jonka kaa en ollut aikasemmin jutellut juuri yhtään ja lopuks oli vähän silleen "nähään taas jos nyt nähään" :--D mut on kiva kun ihmiset juttelee, vaikka ei tunnettais niin hyvin. Viikonlopun piti lukea viimeiseen kolmannen jakson- eli tän päiväseen yhteiskuntaopin taloustiedon -kokeeseen. Meni miten meni, voin sanoa et se aihe ei oo mun juttu sitten yhtään. Hyvä kun ymmärsin mitään koko kurssin aikana. Selitin esseissä jotain monopoleista ja oligopoleista sekä yritin vaivalloisesti analysoida Suomen ja euroalueen BKT:n määrän vaihteluja. En edes täysin ollut varma miten määritellä sana BKT, huhhuh.

Huomenna ompi vapaapäivä ja yritän kuluttaa sen perjantaiseen tekstitaidon ylppäriin jotenkin valmistautumalla,  ja ehkä kokkailemalla jos jaksan ja ehdin. Keskiviikkona meen koululle vaan kuuntelemaan ylppäri-infon. Jotenkin hassua kun on niin kauheesti vapaata, vaikka se ei oikeastaan tunnu siltä kun pitää lukea, lukea ja lukea. 

Koukkuuduin (onks se sana??) BBC:n Sherlockiin viime sunnuntaina, ja oon nyt nähnyt siitä vaan sen kolmannen kauden kaks vikaa jaksoa, mut onneks niissä  ei oo kun kolme jaksoa/tuotantokausi, niin ei kulune kauaa aikaa, että nappaan kiinni ykkösen ja kakkosen. Ehkä joskus siis, sit kun on aikaa, heh. Oon kans koukkuuntunut teen juontiin, johon saatan kuluttaa rahaa tälläkin viikolla kiitettävästi. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti