2.13.2014

The worst goodbyes are the ones never said

 photo IMG_0684_zpsd7d67012.jpg
 Loput kuvat (c)minä

Ahuh, nyt on penkkarit vietetty. TJ nolla, en tunnu tosin vieläkään ihan käsittävän sitä, mutta okei. 
Meidän koululla oli teemana pahikset, siks meikäläinen keikkelehti Cruellana. Oli muuten varmaan joku kuus muutakin Cruellaa, mut eipähän väliä :--D. Oli ihan huimaa, kun opet lauleskeli meille aamulla kivan laulun ihan fiilareissa. Sen jälkeen saatiin jaksotodistukset ja kokeita takasin, SAIN FILOSOFIASTA YSIN, mitäää. 5,25/6 pistettä anarkismi-esseestä :---D. Ja sain jopa taloustiedon kurssista seiskan, vaikken ymmärtänyt mitään mistään. Täytyy myöntää, että abishow oli vähän sekava, mutta opettajien imitointi-osuus oli parasta. Pääsin kunnolla fiilareihin vasta ajoissa, jokka olivat huikeet! Oli tosi jännää seistä liikkuvassa rekassa, mut oli ihan parasta heitellä pikkusille karkkia ja huutaa kamujen kanssa "abiabiabi" sun muuta. Sai tehdä sitä, mitä silloin seiskaluokalla itse kuikuili ihaillen niitä isoja abeja (- ja nyt mä oon se iso abi? MITÄ)
Aika rientää, ja nyt sitä vasta miettii tässä. Siinä kohtaa se iski ekana kun ne opet hoilas laulussansa "oi niitä aikoja, oi niitä aikoja..."  No kiva, kiitos ikäkriisistä.:--D Meidän pitäis kai nyt olla vastuullisia, isoja, fiksuja, oppineita aikuisia...Eheheheee.

Anyways, pitäis kai miettiä pakkaamista, kerta huomenna lähdetään Tallinnaan abiristeilylle ja koulun pihalla pitäis olla kello 10:00. Huhhuh, mitähän siitäkin tulee. Bongattiin tiistaina keskustassa laivalta tulleita jätkiä keskustassa, jotka olivat Jyväskylästä. Ne tuli utelemaan jotain menopaikkoja Turusta, ja kyllä, mähän tiedän mihin kannattaa mennä bilettämään täällä, kun oon tällanen bilehile. No, kerroin heille Börsistä ja Amarillosta ainakin, ja ne tarjos meille lonkerot ja juteltin jotain levottomia. Ne pyysi meitä kans baareihin, mutta se vähän jäi. :--D
En tiedä yhtään, mitä Tallinnassa tehdään sitten kun sinne saavutaan, en oo edes miettinyt paljonko pitäis nostaa rahaa sinne. Hyvin menee. Toisaalta, ei kai aina tarvitse suunnitella niin hirveesti kaikkea. 

Alkuviikosta oli muuten ne YO-kuuntelut ruotsista ja enkusta. Enkku kai meni silleen kun yleensä mulla menee ja ruotsista en oikeen uskalla edes puhua, eli siis suurimmaksi osaksi vaan lottosin niitä vastauksia sinne. Tsemppaan sitten kirjallisissa. Ehkä.
Ja ps, meikäläinen menee auton rattiin ensi viikon perjantaina, eli välttäkää keskustassa olemista kello yhden aikaan XD 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti