2.08.2014

'What a day!!!!!!!! nothing happened and i was tired'

Ihan liikaa rakennuksia, miten tuolla voi edes hengittää? Kuvat:Tumblr
(Ei ole pahemmin omaa kuvamateriaalia, niin spämmään tumblr-löytöjä, u're welcome.)

Elin tän päivän täydessä turhuudessa, en tehnyt mitään mainittavan arvoista, vaikka yritin treenata vähän enkun kuunteluun joka on maanantaina. En ole valmis siihen, enkä oo todellakaan valmis tiistaiseen ruotsin kuunteluun. Miks niiden pitää ylipäätään olla peräkkäin??? 

Viime perjantaina oli äikän tekstitaidon ylppäri ja oli vaikeaa hengittää aamulla bussissa. Oli saakelin kuuma jotenkin ja vaikka tiesin, että se ylppäri tulee olemaan aika perus, niin silti sydän pamppaili ihan liikaa. Onneks bussimatka ei kuitenkaan kestänyt kauan, vaikka siinä kohtaa se tuntus iäisyydeltä. Olo helpottui heti kun pääsi ulos bussista. Koulussa panikoin ihan vähän vaan, mutta jotenkin auttoi kun näki muitakin panikoimassa salissa. Se helpottaa hassusti kun tietää ettei oo yksin. En oikeestaan osaa/halua spekuloida liikaa et miten se meni, sen näkee sitten. Salissa istuin about viisi tuntia ja kirjoitin novellista, artikkelista ja sarjakuvasta. 
Ja koska viiden tunnin istuminen ei ollut ilmeisesti tarpeeksi, menin autokoulun teoriatunnille kahdeksi tunniksi. Olisin kuollut nälkään, ellei rehtori olis tullut tarjoamaan ylppäreiden left over -sämpylöitä. Pääsin koulusta ulos viimein varttia vaille viisi, ja raitis ilma kahdeksan tunnin sisälläolon jälkeen teki ihmeen hyvää.

Kuunteluiden jälkeen saa vähän taukoa noista, vaikka pitääkin jumittaa kotona yrittäen oikeasti lukea seuraaviin kirjallisiin. Herregud, miten ikinä selviydynkään mahdollisista pääsykokeista mihinkään? Ehkä ei ole vielä sen aika stressaantua. 
Also, kaikkia varmasti kyllästyttää mun jatkuva jauhaminen koulujutuista ja ylppäreistä, mutkuneimunelämässätapahdumitäänihmeellisempääjustnyt

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti