1.22.2014

The only thing I can turn on is my computer


Heloou. Lameja kuvia once again, mut menköön.
Oon kirjottanu liikaa äikän tekstitaitoja, en pysty enää. Kirjotin viime sunnuntaina varmaan pari tuntia tekstitaitoa jostain runosta ja se meni silti varmaan päin pieltä. Ope tuli antamaan palautetta mulle yhdestä tekstitaidosta, jonka tein jossain vartissa ruokavälkällä joskus ennen joululomaa, et harmi kun sä oot ennen ollut niin hyvä jne. (öhm en kehdannu sanoa et tein sen jossain vartissa hosuen eheh.)
Tunneilla taas alotettiin äikän preliä ja oli kauheet paineet saada se valmiiks 80 minuutissa. Enkä edes saanut, mut onneks sitä voi sit jatkaa seuraavallakin tunnilla. Toivottavasti selviän edes oikeissa ylppäreissä kuudessa tunnissa sen kolme kirjottamaan, huh. 
Oon kans surullinen enkun ylppäreistä, koska kuuntelut menee huonosti :c. Ruotsista ei edes puhuta koska hej, jag talar svenska mycket bra, hehe. Eli siis lievä stressinpoikanen alkaa olla noista loppukokeista. 

Koeviikko on kans ens viikolla ja menin tänään kirjastoon lukemaan lakitietoa about 45 minuutiks koska en pysty sitä kotona tekemään. Tuun luultavasti viettämään siellä enemmänkin aikaa, koska se on ainoa paikka missä voin oikeesti lukea.

Maanantaina olin parin kaverin seurana pikkuvaateliikkeessä, jossa oli loppuunmyynti ja out of nowhere Michael Monroe käveli sinne :--D. Se sovitteli jotain vaatteita siinä ja kaveri sanos mulle " michael monroe on kehunut mun kaverin laulua". Sit Michael vaan oli sielt sovituskopist "ai kenen laulua mä oon kehunu?" XD ahaha. Mut se on kyl tosi mukava, toi oli toinen kerta ku oon sen tavannut.
Ollaan kans ylpeinä aloitettu salilla käynti kerran viikossa, I like it. Viimeks oli ihan hauskaa ainakin vilkuilla paria kundia kuntopyöräillessä, eheheh.... nosiis, kyllä me siel oikeesti tehdäänkin jotain, trust me.

Oon kans liian excited koska viikonloppu; lauantaina keikalle klubille kattomaan äksät jonkun miljoonan vuoden jälkeen ja Hangman's Voodoo lämppää, jokka oon kerran aiemmin nähnyt ja ihan okei musaa soittavat hekin. Sunnuntaina taas mennään varmaan kattomaan käärmyleitä VPK-talolle.

Koksa you know, onhan se kiva tehdä kaikkea muuta paitsi lukea niihin kokeisiin ja ylppäreihin ja sitten valittaa kun ne stressaa, jepjep.

4 kommenttia :

 1. jooo samaistun niin paljon tohon kirjotushirvittelyyn! mullon ens viikolla kaks prelii ja oon ihan kuset housuis :D enkä varmaan ikinä saa alotettuu lukemist ruotsin ylppäreihin, ne kirjat (Dags) on vaan jotain niin vastenmielistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep D: aah ihme jos tästä koerumbasta selviää. meillä on ruotsis galleri-kirjasarja mut en vaan jaksa keskittyä lukemaan jotain pitkiä sanalistoja, pitäis keksii joku kivempi tapa lukea.. :/

   Poista
 2. mä lainasin taas eilen kirjastost yhen ruotsinkielisen romaanin ja koitan lukee sitä nyt oikeen urakalla et saisin ees vähän sanastoo :D laiska mikä laiska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kans miettiny tota, saman voisin tehä enkustaki kyl. mut joo kannattaa olla laiska >_<

   Poista