1.29.2014

Sit next to me before I go


Ja mitään jännää ei ole tapahtunut oikeastaan. 
Oon juonut teetä ihmeellisen paljon viimeaikoina. Ja katsonut Sinkkuelämää uusintoja miljoonannetta kertaa, sekä uusia Putouksen jaksoja ja Big Bang Theorya. Ainiin ja American Horror Storya. Aloitin kuuntelemaan YLEn dokumentteja ruotsiks ja enkuks. Katoin Arctic Monekys:n livevedon Teemalta ja kuuntelen Flinchiä ja Kwania.
Tänään kävin koulussa tekemässä enkun kirjotelman loppuun ja hutasin samassa tiivistelmän, jossa sekoitin ilmansuunnat. Luin kans filosofiaa ja tein äikän lehtiprojektin randomisti löydetystä vanhasta Empire-lehdestä. Kappella näin kaverin ja ragettiin Flappy Birdin parissa odotellen Käärmenäyttelyn alkamista kolmelta. Oli taas paljon söpöjä käärmyleitä ja kaks krokotiilin poikasta. Saatiin silitellä viljakäärmettä ja siel oli kans tarantelloja ja skorpiooni. Bussissa jouduin haistelemaan kaljaa ja kuuntelemaan randomien juttua huumeista ja siitä, miten se toinen oli kerran vahingossa tappaa ittensä, pelottavaako, ei toki. 
Huomenna äikän prelin palautetta ja en oo henkisesti valmis. About viikon päästähän sekin koitos olisi edessä. Ja kaks viikkoa aikaa tehdä penkkariasu ja treenata kuunteluihin. 

Oon yrittänyt laiskasti hakea töitä kesäks ja ärsyttää koko prosessi. Oliski joku koulutus tai edes jotain parempaa työkokemusta, kuin vanhainkoti, lehtien jakaminen ja neljän tunnin puhelinmyyjätyö. 
Saa nähdä. Eilen yritin imeä tietoa yliopisto-opiskelusta ja kaikesta sellasesta. Rupesin kans miettimään et onkohan se enkun opiskelu paras juttu mulle ja kaikkea. Tuntuu etten jaksa edes keskittyä lukiossa aina, niin mitä sitten yliopistossa O__o. Tiedän kyllä mitä haluan tehdä periaatteessa elämässä, mutta en tiiä miten saan sen tehtyä, you know? 

Also, tykkään paljosti täst biisistä ja laulajaki on aika lumoava

1 kommentti :

  1. Joo mullaki tulee nykyään tosi huono omatunto sen syömisestä. Varmaan viimestään sit ku muutan pois kotoo ni jätän sen ja kanan kokonaan :) Nyt koitan vaan opetella tekeen kasvisruokii :D

    VastaaPoista