1.13.2014

The nights were mainly made for saying things that you cant say tomorrow


Lumi tuli vihdoin ja ihan okei, mutta toi 12 asteen pakkanen ei tosiaan ole OK.
Olin lapsi ja ostin värityskirjoja, mut olin kans aikuinen ja ostin drinksuja kaverin kaa leffailtaa varten. 
Löysin uuden Metallica-paidan neljällä eurolla ja en voinut vastustaa The Conjuringin ostamista Anttilasta.
Luin enkun ylppäreihin meidän äitin vanhasta lukiokirjasta :--D
otin turhia selfieitä

Oon viime aikoina kuvannut jotain turhuuksia puhelimella, koska laatu on parempi tossa. (ei toki silti kauheen kehuttava) Asdf voisin toki ottaa itteäni niskasta kiinni ja kuvata järkkärilläkin taas. 

Oon ollut erittäin laiska koulujuttuja kohtaan, ei toki yhtään mitään uutta, mut oikeasti en saanut edes aloitettua äikän tekstitaitoa viikonloppuna, joka olis tänään pitänyt palauttaa. Huoh. En oo myöskään kun lukenut ihan tosi vähän ruotsia YO:seen. Saakeli. 
Sunnuntaina reippailtiin itsemme salille pitkän tauon jälkeen, ja oli ihan kivaa vaikka bussiaikataulujen takia jouduttiin kävelemään siinä saakelin pakkasessa ihan liian kauan. 

Huomenna yritän löytää itseni Turun yliopistolle, kun viime kerralla päädyin hortoilemaan sitä aluetta turhautuneena löytämättä mitään. Tarkotus olis mennä humanistiseen taas kielien puolelle kattelemaan, sama tarkoitus oli viimeksikin eli kai se sit niin on et suuntaan yhteishakutoiveeni sinne. Paniikissa miettiessäni kivoja aloja meinasin kans harkita ensihoitajan koulutusta AMK:ssa, mut en tiedä miten hyvä idea se olis kun se oli vaan tollanen semipäähänpisto. 
Kävin kans Opiskelu Skotlannissa -luennolla yks päivä koulussa ja kiinnostuin kovasti ja menisinkin ehkä jos se haku ei tarvis olla jo tässä kuussa ja kaikkea muutakin pikkukivaa siinä olis. "Hei äiti, hain just Skotlannin yliopistoon, moro" hmm, joo ja miten se eläminen siellä edes onnistuis :-D Ehkä mä sit lähden seikkailemaan sinne Britteihin syksymmällä. Tai se olis ainakin toiveena, jos saisin vaan töitä nyt tässä pian. 

Ps. oon tykästynyt pariin 1D:n biisiin ja videoon, älkää vihatko mua.
pps. oon kuunnellut tän biisin lähes kymmenen kertaa, enkä vieläkään voi tajuta kuin Robert voi olla noin loistava myös laulamaan
ppps. mainittakoon kans et tää videoklippi satuttaa mua henkisesti, so cute

1 kommentti :