1.26.2014

"Vaivaa täytyy nähdä jos tahtoo olla onnellinen"

 photo IMG_0384-tilessw_zpsc4d9a0ec.jpg  photo IMG_0413-tilewerf_zps3f826e2e.jpg
Jee, sain jopa kuvasaldoa ihan pikkasen eiliseltä äksien keikalta. Oli aikas outo fiilis suoraan sanoen nähä ne niin pitkän ajan jälkeen. Fiilistelin oikeen kunnolla koko keikan ajan, enkä ees halunnut kuvata juuri yhtään. Äksiä lämppäs Hangman's Voodoo, joka kuulostaa kerta toisensa jälkeen paremmalta, ah. Harmi vaan, ettei tyypit ollu tarpeeks riehuvaisia vielä niiden aikaan, ni oli vähän kökköä vaan istua ja katella kun kukaan ei vastannut laulajakitaristin "hei mikä meininki?" -huutoihin.
No, äksät oli kuitenkin liian loistavia ja tollaset klubikeikat on parhainta kans, meno oli mahtava ja ihmiset laulo biisejä upeesti. Oltiin jopa Torstin mukaan parempia kun perjantain Tampereen keikan väki, hah. Katteltiin Klubin hinnastoa ja huokailtiin kalliille hinnoille. Päätin kuitenkin ostaa oluen, kun suuta kuivas niin että sylkikin pöllys tai jotain. Kovat hinnat on siitä hyvä, et meikän budjetti ei anna vetää kauheita perseitä, vaikken tosin muutenkaan tykkää sellasesta. 

Tiistaina alkaa koeviikko yhteiskuntaopin lakitiedon kokeella ja kiinnostaa ihan liikaa koko aihe, otin sen kurssin vaan sen takia, että 75 kurssia on saatava käytyä lukiossa. Keskiviikkona enkun kirjotelma ja tiivistelmä, uhah. Torstaina luultavasti äikän prelin vika tekstitaito ja perjantaina filosofian neloskurssin koe.
Ei kuulosta pahalta, mutta kirjotusten takia se tuntuu siltä. Huomenna on mun vika kunnon koulupäivä lukiossa, koska koepäivät ei kuulu siihen. Wow, jotenkin hassua ja hämmentävää, mutta ei tuu ikäväkään.

Katsoin yks päivä ekan jakson American Horror Storya ja jäin automaattisesti koukkuun siihen, huhhuh. Joka jaksossa tuntuu tapahtuvan jotain tosi intensiivistä ja yllättävää. Ihan kiva tietysti että katon sitä netistä ilman tekstityksiä niin saan ehkä vähän treeniä enkun kuunteluihin samalla, hopefully. 

Pitäis kans kaiken tän lukemisen ohella värkätä itelle penkkareihin joku asu, (teemana on pahikset). Oon miettinyt Matami Mimmiä, Cruellaa ja Jigsawta, täytyy kattoa kehen päädyn. Noi lähinnä sen takia, koska helppous, en lähde värkkäämään mitään ihmeellisyyksiä yhtä päivää varten, olkoonkin penkkarit kyseessä. Oon kans pohtinut kevään coneihin tulevia cosseja ja taidan cossata ainakin Liisaa Disneyn Liisa Ihmemaassa -leffasta ja Dangan Ronpan Junkoa. Niitä sitten kun aikaa on enemmän.

"And when people ask if I'm straight or gay, I change my answer every day
Now gay marriage is becoming legal, some have opened their eyes
Finally accepting that gay rights are human rights
And now my friend can be himself, no threat of mental bruises
My friend is free to love whoever the hell he chooses
It's not gay marriage, it's just marriage
No horse drawn carriage, just two people in eternal bliss
And if you say that it's not what God wants
Then your God doesn't know what love is."
-written by BriBry

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti