12.16.2013

Kämäsiä kuvia viime päiviltä, suloset twitter ja tumblr -tekstit päässeet mukaan, wow.

Käytiin katsomassa tosissaan Hobitti DoS, josta oon puhunut kaikkien kyllästymiseen asti. Mutta ah, oli se vaan paras. Vois kävästä uudestaankin tsekkaamassa. Taidan kolmatta osaa venaillessa katsoa LOTR 2 ja 3 + lukea Hobitti -kirjan. Heittäydyn kunnolla haltijoiden ja kääpiöiden maailmaan jouluna siis. 

Tänään astelin kirjastoon lainaamaan Virpi Pöyhösen Hän rakastaa minua -kirjasen, koska kyseinen kirjailija oli viime viikolla esitelmöimässä äikän tunnilla ja kiinnostuin. Sain kans nimpparilahjaks RL:n Spirit:n, jee vihdoin, eihän se tullutkaan ku jo elokuussa. Oon kans pohtinut hankkivani LP-soittimen koska äänenlaatu ja ne LP-levyjen kannet on jotenki yleensä hienompia, en tiedä. 

Koulu menee jotenkin. En jaksais yhtään opiskella, blaah. Viime viikolla äikän tunnilla piirsin vihkoon majavan ja kirjoitin ylös Arctic Monkeys:n biisejen sitaatteja. Enkun tunnilla en saanut aivoja kasaan, enkä pystynyt siks alottamaan kirjotelmaa, yyh, vilkuilin vaan kelloa ja taiteilin aiheiden otsikoita vihkoon. 
Kolme päivää koulua, kyl se on kestettävä. 

Also, pitäis hankkia joululahjoja ihmisille ja oon surkea näissä, joo kaikki tuntuu sanovan samaa, mut oikeasti. Ehkä tyypit tyytyis suklaaseen tai jotain, kyllähän siitä useimmat pitää? Sain sentään joulukortit postiin ajoissa, ihme sekin. Jos ne vielä löytäis perille ois kiva.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti