12.28.2013

"I was just getting used to 2013 and now I have to start all over again"


Olisko jo aika palautua joulun pyhistä? 
Kävin lukuvuoden viimeisenä päivänä siellä kirkossa niin kun piti, mutta myöhästyin joku viisi minuuttia ja kaikki muut oli jo asettuneet istumaan ja odottivat ohjelman alkamista. No onneks en ollut ainoa myöhässä tuleva. Kirkko oli jotenkin nautittavampi kun edellisinä vuosina, koska esityksiä oli enemmän kun saarnaa ja esitykset oli upeita. Lopuksi meidän koulun urkuri hakkas niitä urkuja niin, että se muistutti enemmän jotain tuomiopäivän musiikkia kun rauhallista "hyvää joulua" -musiikkia. Ihan kiva silti :--D.

Kylmästä, tuulisesta ja sateisesta säästä huolimatta käytiin hautausmaalla aattona taistelemassa kynttilöihin valoa. Jouluateria oli paras niin kuin aina, monta lajia kalaa ja laatikoita, kinkkua, salaatteja ja limppuja...
Loppuilta kului suomalaisia komedioita kytätessä ja suklaata syödessä. Yritin kans metsästää Caspar Leeta Omeglesta, koska sen piti olla siellä videochattaamassa fanien kanssa, mutta kärsivällisyys petti. En kyl ois ees tienny mitä sanoa tai mitään, joten ehkä ihan hyvä vaan ettei se ilmestynyt.
Anyhow, tässä osa joululahjoistani:

 Couldn't be any happier
Nyt pitäis loppuloma kuluttaa lähinnä ylppäreihin lukemisella, ja vähän mä oon jo ekaa enkun kirjaa aloittanutkin. Tosin pitäis kans lukea kaks kirjaa ja katsoa muutama elokuva, ehem.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti