12.18.2013

Decided that once again I was just dreaming


Meh. Kävin viime viikonloppuna lenkillä piiitkästä aikaa ja tolta (ylimmät kuvat) siellä näytti. O__o Puut oli kaatunu ja repiny johtoja mukanaan, ei yhtään vaarallista tietenkään. Se tiekin oli aika riskialtis kävellä liukkauden takia. Ehkä meen seuraavaks jonnekin muualle.
Tänään leivottiin pipareita ja koristeltiin piparkakkutaloa, hih. Creativity potenssiin sata? Ehkä ei. Ehkä noi piparit vaan kuvastaa meidän outoutta.
Käytiin tänään filosofian tunnilla keskustelua mm. siitä miks pitää mennä kirkkoon tunniks tai sit vaihtoehtoisesti pelaamaan lautapelejä kouluun.

En saanut sitten itseäni niskasta kiinni tänään, jotta olisin tehnyt äikän tekstitaidon huomiseksi. Taitaa mennä tammikuulle. Procrastination potenssiin viismiljoona.

Eilen saatiin Metallicalta emailia, että päästään äänestämään keikalle biisit. Biisilista näyttää ihan kivalle tällä hetkellä: http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=42 ,haluan vaan The Day That Never Comesin listalle, niin oon tyytyväinen. En vieläkään usko, että nään ne toisen kerran ja Ghostin kans. *smiles*.

Sort of feels like I'm running out of time,
I haven't found all I was hoping to find,
You said you got to be up in the morning,
Gonna have an early night,

And you starting to bore me, baby

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti