11.22.2013

True dedication is blogging despite the fact that no one pays attention to you


Viime aikojen kuvatuksia. Kengät, joista olin haaveillut jo pitkään saapuivat postiin muutama päivä sitten. Löysin ne vihdoin kohtuuhinnalla n. 40 e. Monet samanmalliset maksaa 100 e ylöspäin helposti. Kuvasin kans muutamat lemmparikengät, jotka on kaikki tän vuoden puolelta. Joskus vois kans karsia kenkäkokoelmaa kirpparin avulla, mun sängyn alla on jo kolmet kengät ja vaatekaapissa parit puhumattakaan varastosta ja eteisen vaatekaapista. Ekassa kuvassa näkyy kans mun uusi matto, joka on mielettömän lämpönen ja pehmeä, voisin nukahtaa siihen jos se olis hieman pidempi (ᴗ˳ᴗ).

Eilen loikoilin kotosalla vapaapäivän kunniaks katsellen frendejä ja big bang theorya, tehden mahtavia blogilöytöjä ja syöden itsetehtyjä banaanilettuja, joista alkaa muodostua mun bravuuri. Ne on kaiketi vielä maukkaampia kylmänä ~. 
Kävin tänään tekemässä psykan kokeen, josta suoriuduin omasta mielestä aika hyvin ottaen huomioon sen opiskelun vähyyden. Viikonloppuna pitäis lukea yks näytelmä tiistain vertailevaa esseetä varten ja tehdä toinen äikän essee samalle kurssille + toisen äikän kurssin essee pitäis suunnitella maanantaiks. Keskiviikkona olis viel bilsan koe, ja sen jälkeen saa vihdoin rauhoittua ja ruveta lukemaan kirjotuksiin :---D. Enää yks jakso lukiota, ah, uh!

Ajattelin kans ruveta reippaaks ja mennä ens lauantaina koululle katsomaan teatteridiplomeita, jos mitenkään motivoi ja saan seuraa. Muuten on vähän sellanen fiilis, et olis jo joululoma ja pääsis keskittymään jouluaskareisiin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti