11.06.2013

Luonto teki meille kuullunymmärryskokeen


Miks blogger raiskaa noi kaks ekaa kuvaa? Näyttää vaaleammilta ja rakeisimmilta kun oikeasti, ärsyttää liikaaaa. 
Nojoo, kuvat on viime viikonlopulta.

Pyhäinpäivänä jumitin kotona ja soitin tosiaan sitä pianoa pitkäst aikaa. Sunnuntaina häivyin ulkoilemaan tylsyyden ja laiskuuden välttämisen takia purunradalle. Siitä eksyin seuraamaan satunnaista polkua. Näin kans sellasen vähän tuhdimman oravan, jolla oli jo talviturkki, tuitui. 
Koulun eteen en oo tehnyt mitään koko viikkona tähän asti :--D, nyt se motivaatio sit lopahtaa (niin kun ei jo olis sitä tehnyt). Huomenna leffaan (taas) ja ylihuomenna ehkäpä parille keikalle. Jei, vaikka rahaa meneekin enemmän kun sais. Pitäis kans keksiä joku isänpäivälahja sunnuntaiks jaja ens viikon sunnuntaiks kaverille synttärilahja, oon huono tällasissa. Pian olis joulukin, hui. Tän viikon lauantaina pitäis raahautua koululle koska on jotkut avajaiset. Meidän bilsan ryhmän olis järjestettävä joku luontopolku sinne, mun panos siihen oli yhen räpylän jäljen piirtäminen :--D. Hyvin menee. 
ps. pystyn niin samaistumaan tähän sarjakuvaan. niiskuneidin paikalle siis. 

2 kommenttia :

  1. Älyttömän kauniita kuvia! Käyhän kurkkaamassa minunki vasta aloitettuun blogiin ja lukijaksikin saa liittyämikäli kiinnostuit ja ainakin jättää kommenttia vierailusta, kiitos <3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista