11.10.2013

Coz life is like a street, nobody survives


Kuvat perjantailta 8.11. Eka baarikeikka, portsari näki meidän läpi että ollaan untuvikkoja ja kysyi että löydetäänkö me sinne lavalle, ja ei sit mienattu löytääkään sen neuvoista huolimatta XD. Paikka oli kyl tosi jees, ei sillä. Pari kännistä kakskymppistä jätkää otti kuvia ittestään meidän takana ja riehui koko keikan ajan selässä kiinni, mukavaa joo. Biisilista oli parasta. I love heavy metal, Runaway love, Edge of our dreams, Born to break your heart, On the radio, Bad lovin' jne...
Odotin torin bussipysäkillä kaveria ennen keikkaa ja tien toiselta puolelta laahusti joku liian humalassa oleva jätkä verisine naamoineen ja toivoin ettei se tulis mun luokse. Tulihan se, mutta olis halunnut vaan bussirahaa tai vanhan bussilipun, mulla ei ollut kumpaakaan. Sit se selitti jotain että se tahtoo vaan nukkumaan kotiin ja kiros kun ussi ehti lähteä, hymähtelin vaan vastaukseks. On se aika menoa kymmenestä eteenpäin perjantai-iltasin tuolla keskustassa, että huhhuh.

Pääsin nukkumaan joskus yhden, puol kahden aikaan ja seuraavana päivänä herätys 8:30, koska koulussa avajaiset. Avajaisjuhla oli ihan kiva, puheita lukuunottamatta siis. Juhlan jälkeen painelin keskustaan etsimään isänpäivälahjaa ja sen jälkeen takasin koululle. Olin järjestämässä luontopolkua puol tuntia bilsan varastossa, jossa tehtävänä oli  taluttaa silmät peitettyinä olevat osallistujat tunnustelemaan randomeja asioita (sammal, kananmuna, kuivatettuja sieniä ja joku sisäelin), niiden piti sit tietää mitä ne on. Oli siel toki muitakin pisteitä, esim. "tunnista vesilinnut" jne.

Tänään söin reilun aamupalan, koska isänpäivä, croissanteja, itsetehtyjä sämpylöitä ja marjapiirakkaa...omnom. Kolmelta isovanhempien luokse syömään hieman lisää. (º_º)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti