9.17.2013

Tracon VIII


Parasta aikaa vietettiin viime lauantaina Tampereella Traconin merkeissä. Lähdettiin seittemän junalla aamulla ja palattiin kymmentä yli seittemän junalla takasin. Hitusen jonotusta, mutta saatiin lauantaille liput sentään, nopeastihan ne myytiin loppuun. Suunnattiin miltei heti myyntipöydille ostamaan pockyja. Kulutinkin pockyihin yhteensä rahaa 15 euroa...:''D.


 Tossa muutamia ihmisten cosseja, joista tykkäsin. Viimeisen kuvan Fililtä sain halinkin! Tosi monet ihmiset tuli pyytämään kuvaa musta ja mun cossista, joka vähän yllätti, mutta aivan ihanaa. Pari tosiaan pyysi haliakin multa. Yks mies halus kuvata mua silleen, että pitelin sellasta peliä kädessä. Se harmitteli kun mun hirviratsu oli jäänyt kotiin :''(. No olihan mulla tollanen söpö kirpparilta löytynyt hirvipehmo mukana. 

 Mun eka cossikisa, ja oli aivan mahtia, kiva kun jotkut osaa (:
 Ostoksia Traconista, eipä tullut ihmetyksekseni enempää tuhlattua rahaa. 
Keväällä tapahtuu Turussa tollanen cosvision, joka vaikuttaa liian kivalta. Sinne saa cossata ketä haluaa ja mulla on nyt jo kauheet suunnitelmat. 

 Oikeastaan vois keskittyä enemmän kouluunkin, kun noihin coneihin sun muihin :--D. Kahden viikon päästä kirjotukset terveystiedosta ja en oo pahemmin lukenut, koska motivaatio on poissa. Espanjaa kyl jaksan lukea, mut terveystieto ei innosta yhtään aineena, otin sen vaan koska piti valita yks reaali. Ainiin sain espanjan kuuntelusta 70/90 pistettä, ihan muksa. (:

Mun uus lempparibiisi, Puga on ihana ja niin on pewdiekin< 3

2 kommenttia :

  1. Nice post!! you look very pretty!!
    Black butter is my favorite!!

    VastaaPoista