9.10.2013

Qué pasa hoy con el mundo?

Kaverista tuli puu.

Bastante fotos, no? Escrito en español porque tengo la prueba comprensión oral mañana y he estudiado esta lengua demasiado ahora. Estoy nerviosa, sí. Todos me dijen que no pasa nada y que no hago falta preocuparme pero no sé.../: 

Aaapua, huomenna on espanjan kuuntelu ja en ehkä pysty. Tai siis ei pitäis olla hermostunut siitä, koska ainahan voi korottaa keväällä jos nyt menee ketuiks tää. Ja huomenna on kuitenkin se kuuntelu vasta, et jos stressaisin sitten "oikeissa" kokeissa enemmän? Tein tossa vähän aika sitten 2007 syksyn kuullunymmärryskokeen ja sain yhteensä noin 61/90 pistettä, mihin en oo tyytyväinen mut toisaalta oon :-D. En oikeen edes tiedä, mihin pitäis olla tyytyväinen. 

Kuvattiin lauantaina nättiä auringonlaskua ja vähän muutakin. Ohikulkeva koirantaluttaja totes meille, et olis keväällä kannattanut kuvailla, kun siellä oli hiiripöllö samalla paikalla kun me seistiin :--D. Random. 
Maalasin mun kruunua ja leivottiin nutellakeksejä. Meil oli mucho divertido. 

   Keksien muoto vähän failailee, mutta maku oli omnom! Ja kahvia piti juoda maidon sijasta, mutta siitä tuli liian vahvaa :-D.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti