9.27.2013

Ei turhaa aikaa ajatella

 Kuvia monilta ajoilta kännykkälaadun kera. 

Tänään oli ekat kirjalliset ylppärit, kauheeta miten jännitti. En oikein osaa sanoa, miten ne meni koska en tiedä mistä saa pisteitä ja mistä ei. Luin kyllä ne YTL:n "mallivastaukset", ja vähän pelottaa, mutta katotaan sitten kun tulokset tulee. 
Säädin aamulla ennen niiden alkamista hienosti, seikkailin siellä salissa ettien omaa paikkaa, ja sit löysin sen, mut joku istus siinä ja huomautin sille asiasta ja se totes et Klassikkolaiset istuu toisel puolella, löytyshän se mun paikka, ja pääsin istumaan ja asettelemaan eväät ja välineet. Tein sitten ensimmäistä esseetä parin tunnin ajan, ja panikoiduin et eihän täs oo kauheesti enää aikaa, kun kuus pitäis saada aikaseks. Olin salissa aina 14.50 asti. Eväinä oli pari karjalanpiirakkaa ja karkkia, sekä hedelmiä, karkkeihin en ehtinyt koskea, mutta söin kaiken muun omnom. Paras fiilis oli kun nousin ylös ja sain lähteä, vapaus. 
Maanantaina uusiks. Öääähplöhasf. Kai se siitä, onneks ei enää reaaleita ikinä. 

Edellispäivä käytiin kaverin kanssa kirjakahvilassa, ostin halvan vegaaniomenapiirakan ja opiskelijakahvia soijamaidolla ja santsikupin kauramaidolla,  kahvi maistus kauralta, mut hyvää oli! Eilen kävin ostamassa karkkia evääksi, lehden ja lapaset,  ja kassalla se myyjä laittoi vahingossa toisen asiakkaan ostoksen mun kuittiin, ja ihmettelin myöhemmin miten ne mun ostokset maksoi niin paljon, ja tajusin katsoa kuittia ja mennä sanomaan asiasta. Onneks sain sen rahana takasin, ois muuten mennyt kuus euroa jostain lehdestä, jota en ees  saanut :--D

"On pyrittävä korkeammalleaivan huipulle astimukana oravanpyörässäviimeiseen hengenvetoon asti"**

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti