9.22.2013

This world is all about the go go go


Kuvailin söpöä kisua, joka tepasteli meiän takapihalla sateessa jokunen viikko sitten. Se pysähtys kattomaan ovestakin sisälle ja ihmetteli varmaan, mitä tein kun föönäsin hiuksia pää alaspäin :--D. Tuitui.
Kengät kans saapui jostain Kiinasta asti, olin tosi positiivisesti yllättynyt, et tulivat noinkin nopeesti ja tosi hyvässä kunossa! Käytin niitä eilen joku neljä tuntia ja jalat sattus hieman tänä aamunaki vielä, huh.


Oon syönyt Traconista ostamiani pockyja ihan urakalla, pian ne loppuvatkin jo :c. Lainasin kirjastosta parit lastenkirjat espanjan ylppäreitä silmällä pitäen, saa nähdä ehdinkö lukemaankin ne. Lainasin kans Tintin, koska se on parhautta! Ensviikkonen koeviikko ei kauhistuta, koska mulla on vaan äikän ja espanjan kokeet sillon. Huomenna pitäis suoriutua äikän esitelmästä jotenkuten, oonkin lykännyt sitä viikon verran jo, mutta en oo sentään ainut lykännyt, joka ei halua tehdä sitä:--D.  Yritän kans nauttia näistä viimeisistä parista viikosta, kun saan nukkua pitempään ja lähteä aikasemmin koulusta, sillä ens jaksossa on pareja neljän päiviä ja kaheksan aamuja liikaa. Kaipa se siitä.

There's no sign of the morning coming
You've been left on your own
Like a rainbow in the dark

2 kommenttia :

 1. I can't understand what you are talking about, except for the go go go... but I love your shoots, and this shoes are amazing.
  Xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, sorry about that..I just prefer writing in Finnish now that this blog is mostly for myself ;) but thank you so much!

   Poista