8.20.2015

Every day a little more, you've been dyingEi, en saa itseeni tekemään sitä Sevilla-postausta ikinä. Syy: liian paljon kuvia ja liikaa kerrottavaa. Mut joskus vielä. Ehkä. En lupaa mitään.
Instead nyt sit turhaa hölinää, mikä ei ketään kiinnosta.

Koulu alkoi taas. Kesällä ei tapahtunut juuri mitään suurta, en ikinä tee mitään millään lomalla oikeen. Tai kävin mä katsomassa Nightwishin Tamperella heinäkuun lopussa, ja oli tosi jeespoks keikka. Myös lämppärit oli uskomattoman hyviä. Sillain mietin, että vois mennä uudestaankin tsiikaamaan 'wishin marraskuussa, ainoo vaan että liput maksaa jonkun verran ja ähpöh. Samalla viikolla olis maanantaina Ghostin keikka ja sinne on toki jo lippukin ja menen vaikka käsi olis paketissa tai pää kainalossa, sitä ei missata. 

Viime viikonloppuna olin pridessä, oli semilleen laimeempaa ku viime vuonna. Tai se marssi oli jotenkin erilainen. Mut sitten puistoiltiin porukalla koko loppupäivä ja saatoin nukahtaa siinä kuuden/seitsemän aikoihin aamusta, koska vähän venyi bailaaminen. Pian sitten zombiewalkia, mun synttäreitä (jeelol20jakaikennähnyt) jaja eipä muuta suurta happeninkia  taida olla. Palailen-->

Eikun loppuun vielä: kuunnelkaa Ghostin Cirice, ette tule katumaan, saatatte vaikka rakastua. Just saying. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti