7.08.2015

Morocco 1.-3.5.15

 Tetuanin hotellimme uima-allas, johon pulahdimme Marokkolaisesta yökerhosta saavuttuamme kolmen aikaan yöstä. Pool partyt!! (no siihen asti ainakin kunnes meidät häädettiin sieltä mekkalan takia haha.)
 Kameliratsastusta biitsillä!
 Upee ranta ja maisemat merelle 6/5
 Chefshaouenin sininen kaupunki oli niin mieletön!
 Mausteita siinä
 Viinmeinen illallinen, oli maukasta ja saatiin hienot esityksetkin syödessämme! Myöskin hennat otettiin ennen ruokailua :)

Aika mieletön reissu oli tämäkin Marokon reissu. Lähdettiin WeloveSpain - organisaation järjestämälle ryhmämatkalle Sevillasta. Matkan pituus oli kolme päivää, ja siihen kuului kuljetukset bussilla, ruokailut, opas, hotellit ja vierailut sekä kameliratsastus. Matkustaminen oli raskasta, koska se kesti niin tolkuttoman kauan (obviously) mutta välillä tuntui että suurin osa ajasta meni bussissa istuskeluun. Myös aikataulut oli tiukkoja, joka aamu oli herättävä kahdeksaksi aamupalalle ja sitten nopeaa tahtia seuraavaan paikkaan. Tajusin myös että ryhmämatkat on vaan niin turhauttavia välillä, aina on joitain mattimyöhäsiä joita on odotettava ja aikataulut kärsii sen takia. Kyllä mä jatkossa mielummin seikkailen yksin tai parin toverin kanssa, on se vaan helpompaa, toki myös haasteita riittää enemmän. 
Mutta on ryhmämatkoissa etunsakin. Kaikki oli valmiiksi järkätty, meidän tehtävä oli vaan nauttia! Easypeasy. Ja nautittiinhan me! Parasta oli kameliratsastus ja sinisen kaupungin kiertely, kaikki talot oli vaan niin kauniita. Marokkolaisessa yökerhossa vierailu oli myös oma kokemuksensa, haha. Tanssittiinpa siellä aivan hitsin paljon, meikäläinen veti selvänä, koska tajuatteko miten paljon ne juomat maksoi? Lasi kaljaa taisi olla 8€!!! Juu ei. Mä jätän väliin juomisen, vesilasi tais olla jopa ilmainen ja koska se oli pullovettä niin uskaltauduin juomaan sellaisen. Muutenkin koko visiitillä juotiin vaan pullovettä ja pestiin hampaatkin sillä. Ei turhia riskejä, oltiin kuitenkin Marokossa. 

Ja Marokossa ei sattunut mitään kummempaa, kaikki meni tosi nastasti, ja tietääkseni kukaan ei sairastunut tai mitään. Ainoastaan Gibraltarissa parin tunnin visiitillämme sattui pieni juttu mulle. Mentiin syömään erääseen suht siistiltä ja kivalta vaikuttavaan raflaan. Hinnat oli melko kalliita ainakin siihen mihin oltiin Sevillassa totuttu, mun lasagne oli sen 9€. Muutaman haarukallisen olin ehtinyt syödä sitä ja maittavaa oli, mutta sit mä huomasin jotain. Otin sen haarukkaan ja sanoin kavereille "mikä tääon??". Kaveri tokas "se on torakka, hyi vittu!!!". Niin. Torakkahan se oli. Mun ruuassa. Ei. Ei ja ei. Kaveri meni sanomaan tarjoilijalle ja kukaan meistä ei enää syönyt ruokaansa. Tarjoilija oli tosi mukava ja pahoitteli kovin ja oli tarjoamassa ilmasia jälkiruokia tai juomia, mutta me haluttiin löytää toinen safkapaikka, koska aikataulut painoi taas niskassa. Ällötti niin saatanasti mutta sain sentään syötyä seuraavassa mestassa pari leipää ja ranuja, joilla pärjäilin seuraavaan ruokahetkeen asti.

Nojoo. Tollasia sattuu etenkin erilaisissa kulttuureissa joissa hygieniataso on just toi. Eipä se sen kummemmin mun matkaa haitannut kun sen hetken, mutta kyllä mä tarkkaavaisesti seurasin sen jälkeen ennen kuin söin :--D. Marokko oli tosi nätti ja mielenkiintoinen paikka käydä. En kiinnostunut siitä tosin tuon matkan verran enempää, tai siis ei jäänyt kaivertamaan mikään että menisin välttämättä toiste. Mutta hauska reissu ja kiva irtiotto duuniin Sevillassa. 

(Palaan vielä siihen Sevilla-postaukseen tässä, don't worry folks!)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti