6.11.2015

kuulumisia ja muuta höösää

 Desu-viikonlopulta muutama kuvanen, ostoksia ja random Lahti-kuvailuja. Oma naamakin siinä hienosti kaksi kertaa kivahyväjuu. 


Jou, eli teki mieli postata jotain tänne, ja koska en jaksa vielä kerätä itseäni tai kaikkia kuvia Espanjan matkalta järkeväksi systeemiksi niin tällanen epämääränen random kuvia/kuulumiset -postaus nyt sitten. 

Desuconissa oltiin tosiaan viikonloppu takaperin ja koska olin Espanjassa niin en ollut saanut kyhättyä itsellein mitään uutta cossia, joten painelin jo Cosvisionissa olleella Faceless-cossillani lauantaina ja sunnuntaina sitten melkein omana itsenäni :--D. Desu oli kyllä muuten tosi kivsu, myyntipöydät houkutteli kovin ja päästiin kans origamipajaan turhautumaan paperintaittelu kyvyillemme. No kyllä sitten jonkun höskäotuksen tai pari sain lopulta taiteltua suurella avustuksella, kuvaa yllä jossain. Muuten ei kai mitään kummallisuuksia, perus kiva coni oli - tosin ensi kerralla ehkä mielummin hankimme hotellimajoituksen koulun liikuntasalin lattiamajoituksen sijaan, sillä olipahan kylmä nukkua ja hiustakin ohuempi makuualusta ei taannut kauhean mukavaa asentoa maata. No kaikkea on kiva kokeilla, ja halvalla päästiin majoittumaan. 

Huomenna sitten partihard koska hei olen Suomessa ja koska sillon ei voinut partihard kun tulin pari viikkoa sitten, koska iski kova nielurisatulehdustauti. Antibioottia suoraan suoneen ja kovat kipulääkkeet ja selvisin siitä sitten, leikkausta ei tehty vaikka tavallaan oltais kyl voitu mun puolesta niin eipähän tarvitsisi samaan tautiin enää sairastua, huh. 
No eipä tässä muuta ole, palaan takaisin toivottavasti Espanja-aiheisella postauksella, tai jollain muulla jos en saa itseeni ahkeraks niiden kuvien suhteen. Ciao!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti