3.20.2015

Ay caramba!

Kuvassa meikä ihan kesäfiilingeissä jo, viikko vielä!

Hola, qué tal? 

Jos siellä ketään on edes mun huhuiluihin vastaamassa, öhm. 

Pakollinen tarve tulla päivittämään viime aikaiset kuulumiset, tänne kun kerta eksyin. Ensimmäiseks ehkä sellanen, et viikon päästä suurinpiirtein sunnuntaina lähteä porhallan Espanjaan, Sevillaan työssäoppimaan!!! WOOPWOOP, OLEEOLEEOLEE. Okei. siis. joo. 
Ei mut onhan se siistiä, en oo koskaan edes ollut ko maassa, mut tosiaan kieltä oon opiskellut lukiossa kolme vuotta,vaikka tällä hetkellä tuntuu että suurin osa on unhoittunut aivan täysin... No joo, kai ton tulevan kahden kuukauden aikana jotain oppii? Lettuce hope so, ainakin.

Blogia pidämme reissun ajalta tumblrissa, saatan linkkailla sen sitten tännekin kun sinne jotain postausta ilmestyy. Niin tosissaan en ole yksin lähdössä örveltämään tuonne härkätaisteluistakin tunnettuun kaupunkiin, vaan kaksi muuta luokaltamme tulloo messiin. Enhän mä jumalauta edes pärjäisi yksin siellä, hyvä kun osaan toimia tääl Turussa välillä, huhhuh. Spesiaali yksilö ja silleen.

Matkalaukkuja en ole vielä jostain syystä tajunnut hommata, ja kamerakin pitäisi jostakin repiä kun päätin etten tota painavaa ja tilaa vievää järkkäriä messiin ota. Turvaudun sitten pokkarikameralla kuvien räpsimiseen. 
Niin ja mitähän mä siellä Epsanjassa sitten teen sen kaksi kuukautta? Noh, työssäoppimisemme näyttöön kuuluu asiakaspalvelu, eli siis työskentelemme hostellissa, respassa sekä ilmeisesti vedämme hostellin vieraille erilaisia akteja päivisin ja iltaisin, eli siis retkiä, baarikierroksia, ja tietty vinkkaamme asiakkaille Sevillan nähtävyyksistä yms. 
Innolla ja kauhulla odottaen täällä semi-viileässä ilmastossa. Viikon päästä sitten kesäisiin lämpötiloihin aivan vieraaseen mestaan monen tunnin kestävällä matkalla, välilasku tapahtuu Lissabonissa. Ja mukava sitten palata toukokuiseen Suomeen ja kesäloman viettoon suoraa päätä reissulta! :) 

Muuten kuulumisista... hmm. Kaikkea vallan kreisiähän tässä on ollut viimesimpien sanotaanko 4 kuukauden aikana? Ja kova tulee ikävä kaikkia tänne Turkkuseen jääviä hahmoja, onneksi mahdollista iskevää koti-ikävää voi kuitenkin lievittää monella tapaa:). Ja palattuani heitän kunnon arrivalpartyt, kaikki on tervetulleita! 


Näihin kuviin ja tunnelmiin, kohta pääsee syömään paellaa ja churroja ja juomaan sangriaa-aa-aa. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti