8.12.2013

Zombies eat brains, you're safe

Huomenna kouluun o____o. Ja olipas mulla kotipainotteinen loma, koska me ei matkustella pahemmin ja toisaalta itellä ei nyt ole rahaa edes sellaseen. Oon vihdoin saanut ekan espanjan kirjan suurpiirteisesti käytyä läpi. Vielä pitäis vaan lukea niitä sanoja hitsisti. Ja kolme kirjaa pitäis vielä käydä läpi, terveystiedon kirjat mukaan luettuna siis kuus kirjaa. About kuukausi aikaa. Mitkä paineet missä? 

Tän viikon lauantaina on Turun eka Zombiewalk, johon olis tarkoitus mennä (osallistujamääräksi pitäis muodostua yli 300 -jei!). Ostin tänään tekoverta, mutta muuten on vähän vaiheessa koko outfitti sinne. Tai no, tänään kokeilin jo vähän ihon pohjustusta siihen sekä huomenna kaverin kanssa harjotellaan  enempi.

Harjotus tekee mestarin ja sillain, eli eiköhän se siitä parane lauantaihin mennessä.

Eilen kahveilin kaverilla ja käytiin syömässä tomaattifetasipuliherkkusienipizzat lähipizzeriassa. Luulin, että volvo on sama kun volkswagen, ja nähtiin farmarimopoauto. Tänään näkyiltiin toisen kamun kanssa ja etsittiin paras diili kahvikupillisesta, jonka todettiin löytyvän heseltä, koska kaks euroa kuppi nomnom -kahvia ja vielä valkosuklaa cookie kaupan päälle! 

3 kommenttia :

 1. Hui saakeli, katoin tuolla hallintapaneellissa nopeesti, et oot saanu pesismailasta D:

  P.S Ihana paita *v*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ehkä toi vähän näyttääki siltä, pitäis saada enemmän zombimaisuutta :D
   ja kiitti ^^

   Poista
 2. mua nekin D: ja oon kuullu kans paljon juttuu siit kuin toi kurssi on kamalan vaikee, kattoo nyt meneeks uusintaan :D

  ja joooo sinne se pääs ja on nyt ihan pää pyöräl :D

  VastaaPoista