8.23.2013

Tässä hetkessä elämäsi sun.


Piti löytää vaatteita tänään, kun palkkakin tuli tiistaina, mutta jostain syystä löysin vaan tollasen mekon mikä tossa näkyilee vähän. Oikeastaan löysin sellasen söpön ananaspaidan, mut se oli tyhmän mallinen niin se jäi sit kauppaan takas. :C Ostin sitten vaan noita pikkuhärpäkkeitä, mut ne on ihania ja käytännöllisiä joten en valita. ^.^ 
Uskaltauduin tänään terkkarille jotenkin, ja oon oikeesti tyytyväinen et rohkenin. Tää päivä oli vähän erikoinen muutenkin. 
Huomisen alustavat suunnitelmat kusi vähän ja ketuttaa, mutta minkäs teet. Mentiin kuitenkin tänään kaverin kanssa illasta RCM:n kahvilaan, koska siel piti tapahtuu jotkut  rap-battlet ym akustista settiä. Juotiin kahvit ja päädyttiinkin läheiseen leikkipuistoon keinumaan about puolekstoista tunniks jutustelemaan levottomia ja syävllisempiä juttuja missaten itse keikat. Mukavaa silti. Mukavaa oli myös pyöräillä viilenevässä kesäillassa kotiin siinä kymmenen aikoihin jokirantaa pitkin. (kliseinen asia mutta silti). Uumoiltiin (niin hassu sana) että huomenna toisen kamun kanssa herkutellaan ja juhlistellaan jokirannassa kevyen budjetin voimin synttäreitä. (Lue: nolataan itsemme ja kieritään illan päätteeksi aurajokeen).  Muumimukit ja kasvi ei liity.  peeäs, kuunnelkaa hieno biisi johon eilen tykästyin, mun uus lemppari.


2 kommenttia :

  1. jotenki ihan mielettömän kaunis toi kolmas kuva!

    VastaaPoista
  2. just se! ja joo se on joskus aikamoista sähellystä, varsinkin tarkennus on melko haastavaa :D

    VastaaPoista