7.16.2013

When we were young the future was so bright.

Crappy phone pics = 
Jäälatte on muuten hyvää ja ihmeen hyvää jopa kanelilla, mut nyt haluun maistaa niitä muitakin makuja.D:

Viime viikolla pääsin uimaan ekoja kertoja tänä kesänä, ihan jeps. Oli muutenkin aika chillailuviikko. 
Lauantaina käväsin kaverin kanssa ruissalossa kattelemassa menot, ei ihan istunut mulle koska en tuntenut tyyppejä ja me oltiin selvästi vähän jäljessä tunnelmista. 
Eilen otettiin musta passikuvat uutta henkkarikorttia varten, ja pelkäsin että ne epäonnistuisi täysin, kun saavuin semihikisenä pyöräilystä paikalle. (XD) No paremmat niistä tuli kun viimeks, joten oon ihan happy.
Ostin kans myöhemmin eilen kankaat ja kaavapaperia, ja sain eilen jo jäljiteltyä kaavat kaverin lakatessa kynsiään ja lukiessa muumeja, semijännää meillä. Nyt pitäis alkaa tekemään treeniversiota, etten pilaa kolmenkympin kankaita, hehe.  
Tänään ahkeroiduin jatkamaan espanjan ylppäreihin lukemista kuunnellen espanjalaista radiota ja katsoen serranoita samalla kun teen töitä. Ja niin kyllä mä sanojakin kirjotin ylös koneelle tietty.  Mulla on jo visiot koko lukusysteemistä myös terveystiedon lukemiseen, joten en stressaa asiasta enää paljoa. Ainoa vaan että jaksan kans toimia mun hienon vision mukaan. 

Ainiin ja totesin et Offspring on ihan hyvä bändi. Ja Rammstein. Ja Leijona. Ja Steen1

4 kommenttia :

 1. Rammstein on niin jotain *v* Varsinkin livenä, koska niillä on ihan mahtava pyrotekniikka keikoilla. Harmi vaan, et oon nähny ne vasta kerran :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niil paljon hyvii biisejä ja vaikuttaa jännält livenäkin. Sil laulajal on jotenki mielenkiintonen tapa esiintyä, mitä jotai livevideoit oon kattonu :D ois ollu ihan jees mennä kattoon niitä Rock the Beachiin, mutta raha ):

   Poista
 2. Nice blog! Would you like follow each other?

  VastaaPoista