7.28.2013

Maybe life is like a ride on a freeway.


Kävästiin Tampereella perjantaina 26.7. kattomassa Recklessien keikka, ja siinä samassa Baton Rogue Morgue ja Santa Cruz. Molemmat bändit tuli itelle uutena, mutta tykkäilin biiseistä ja muutenkin niitten lavaesiintymisestä. Oltiin perillä joskus kahen aikaan, joten hilluttiin aina kuuteen asti kaupoissa, onneks paljoa ostamatta kuitenkin - meikän kesätyöstä kun ei paljoa palkkaa tipu, eh.

Baton Rogue Morgue

 Santa Cruz

 Reckless Love

Ei saatu, kun Olli kiinni keikan jälkeen. Muut oli roudaamassa vissiin. Lopuks Olli päästi meit jäljellä olevat fanit "bäkkärille" ettimään muut jätkät, ja siellähän Pepe näkys olevan jo lähdössä ja varmaan muutkin. Tungin sitten BRM:n kitaristin kaa kuvaan XD.

Kaikkiaan liian mahtava keikka ja RL:n biisilista huikea, sillä Night on fire, On the radio ja Born to break your heartElokuun jälkeen pääsee onneks enemmän keikoille, kun ei tarvitte huolehtia ikärajoista. On kans aika huikeeta, että RL:n uus levy tulee pihalle 30. elokuuta ja äksien 17. päivä. I is happy!


Ostin kynsilakkoja alennuksesta, kukkapannan Tigerista sopivasti Kukkaisrockin teemaan ja RL:n superupean paidan. Eväänä oli suklaakeksejä ja pilttiä. Lehden ostin muutama päivä sitten samalla kun käytiin kattomassa leffassa The Lone Ranger. Oli muuten liian paras leffa, mutta kai nyt kun Johnny Depp ja muut parhaudet näyttelemässä.

Oli muuten siistin näkostä ulkona, kun ajeltiin takasin kotiin. 

"Miks jotkut halveksuu tummaihosii
mut kumminki on kesät talvet auringos ja haluis olla tummempii"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti