10.26.2013

"Does anyone actually pay attention to my blog or am I just kind of here?"

 Lapaset blogger raiskasi harmaiksi, vaikka ovat oikeasti mustat. Murr.

Talitintit on menneet sekasin ja lentelee vähän väliä mun ikkunaa päin. Ne muutenkin nokkii lämpömittaria ja tekokasvia ulkona melkein joka aamu, kun satun katsomaan sinne. Hmmm. Ruotsin uusintakoe oli ja meni eilen, lukemismotivaatio oli sitä kohtaan nollassa, mut kai se jotenkin sujus. Eka uusintakoe muuten lukion aikana tähän asti, ja sekin vain ylppäreiden takia :--D. 
Maanantaina olis yks luento tulevaisuuden koulutusvaihtoehdoista. Luentoja pitää kertyä neljä, jotta saa oposta kurssin. Ihan jees, että on tollasia niitä varten jotka on ulapalla omista fortsätta studiereistaan. 

En ole tehnyt tänään mitään muuta kun kuluttanut tumblrin reblog ja like -nappuloita. Katsoin myös muutamat jaksot Frendejä ja yhen Uuno -leffan. Ja Pokémonia. 
Alan kans henkisesti valmistautumaan joulukuiseen Hobitti kakkoseen, tulee olemaan liikaa tunteita, nyt jo kauhee stressaaminen että saadaan liput ensi-iltaan ja kaikkea. Ollaan kans suunniteltu jo mitä puetaan sinne, elämä se on tämäkin kai. 

Too many feels about this song. Hobitista alkaa tulemaan yhtä iso fandom kun jostain Potterista. Uhgh.

2 kommenttia :

  1. talitintit on parhait :D meilki on koko ajan jotai pikkulintui parvekkeel, vissii pitäs ruveta pitään lasei kiinni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on! vähän harmittaa ku ei oo antaa mitään syötävää niille, selvästi yrittää hakea sitä ruokaa jostain meinaa :D

      Poista