8.11.2012

Kukkaisrockia ja cosplayta

Joo palasin uudestaan,  vaikka oon aiemmin sanonu et en kirjottais tänne enää. :D en nähtävästi osaa päättää, mikä ei ole uutta.

Kukkaisrockista kuvia:White Flame oli yllättävän kiva kokemus. Ennen lovexin vetoa siel vähän kauempana olevassa talossa roikkui joku varis, joka oli jäänyt kiinni jaloistaan tai päästään johonkin naruun, ja palokunta oli pelastamassa sitä. Meidän huomio kiinnittyikin sit siihen äksiä odotellessa koska ne myöhästys teknisten ongelmien takia aika kivasti.
See it?


Oli tosi kiva päivä. Lähdettiin aika aikasin liikkeelle ihan vaan sen takia kun veli ja iskä meni särkkikseen ja ne halus sinne aikaisin. Meillä ei ollut mitää väliä, hengattiin sit treen keskustassa ja siin keskustorilla se aika jostain yhdestä iltayheksään asti. Treeläiset on paljon mukavampia kun turkulaiset, tosi moni jutteli meille randomisti. Niin ja kivemman näkösiä tyyppejä tuli vastaan tyyliin koko ajan. Nähtiin Dave Lindholm, Jann Wilde ja Uniklubin Janne(:
Yks jätkä tuli kysymään, et saisko se ottaa musta kuvan, ja sit se kysyi multa jotain ulkoilmatapahtumista. Se nauroi mun vastauksille.
Ostettiin sit kamun kaa äkspaidatkin - ihk. Keikan jälkeen kaveri halus kuvia jätkien kanssa ja siin pörräs hitosti ihmisiä, niin ei sitten juteltu jätkille mitään enempää.

Ostin tänään peruukin seuraavaa cossia varten ja toivon et se löytää perille.
Cossaan Lunaa Potterista :D mietin niin kauan ketä cossaisin, ja ensin mun piti cossata Remusta mut sit en ikinä olisi löytänyt sopivaa peruukkia ja halusin nyt cossaa tyttöä sit kuitenkin.

Evanna on kaunis, hui.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti