2.16.2013

You'll find us all doing the lambeth walk


Olihan se kivaa, vaikka tanssit meni niin nopeeta ohi. Oli muuten tosi kannattavaa pitää niitä kenkiä siinä joku viisi tuntia - jalat oli pikkasen kipeet kun sain ne vihdoin pois. Nukuin semi huonosti ton kampauksen kanssa, mikä kuuluu asiaan, mutta ei se sit hajonnutkaan mitenkään.

Ihan eka tanssi yleisölle ei mennyt niin hyvin, kun olisi toivonut koska hajottiin tangon aikana XD muut ihan vakavina tanssii sitä...haha niin meitä. Tavallaan harmi, että se on nyt ohi, tosin saatiinpa neljä kertaa tanssia yleisölle.
Ne pikkuset oli niin söpöjä, kun tanssitettiin niitä - awws, kun ne kaks tyttöä kveli meidän ohi ja toinen sanoi: "me tanssittiinkin ton kaa" osottaen mua -tui!

Huomenna laivaileen -ei kyllä wanhojen merkeissä, muuten vaan. Pitäis sitä pakkaamista ehkä aloitella kerta kuuden aikoihin pitänee herätä.

 Mukavaa tappelua ton kampauksen purkamisessa, ja mukavasti oli pinnejä päässä - osa hienosti vääntynytkin :'D Mukavan takkuiset hiukset ja liikaa lakkaa on ihana yrittää harjata ja pestä < 3

Tollasen ihanan pöyhkeiksi hiukset jäi, oispa ne aina yhtä pörröset. Tai kai ne ois jos jaksaisin laittaa niitä enemmän :')

3 kommenttia :