1.31.2013

'I could try every drug, or give everyone a hug'
Pitäisi mennä etsimään jotain koruja wanhoihin. En yleensä pidä koruja jos korviksia ei lasketa, koska en vaan aina muista tai en jaksa miettiä, mitkä korut sopii mihinkin vaatteeseen. Sormuksia on tosin ihan kiva pitää. Mutta panostetaan wanhoihin ainakin, ja ehkä mä vielä opin pitämään koruja useammin.
Oon kans yrittänyt etsiä jotain huulipunia, vaikka en niitäkään ole koskaan pahemmin käyttänyt. Ostin eilen nudepunan, koska en löytänyt mitään sopivan sävyistä punaista.Kaks vikaa kuvaa on käärmenäyttelystä, jossa oli ihan jännää taas. Ne krokotiilin poikaset oli söpöjä, ja ne ei liikkuneet tyyliin yhtään, makasi vaan.  Ja tuitui toi käärme, se jopa kattoi kameraan! :3
Oli kyl semivaikeata pitää sitä, kun se tykkäsi kiemurrella koko ajan poispäin. Tää on siis Floridan kuningaskäärme, en muista mikä se viimevuotinen käärmyli oli, jota pitelin. Olis ollut siistiä saada se albino kuningaspython, koska se oli vaan niin hienon värinen.

Näin saan kiharat pelkästään menemällä ulos jäätävään räntäloskalumisateeseen.

Käytiin eilen Café Voltairessa, nomnom uunista tulleita croissanteja ja kahvia! Sen jälkeen jaksoi taas pyyhältää bussi pysäkille ja siitä meille päin, pelattiin Mad Fatheria.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti